Voordat wij starten:

Bekijken wij het project en nemen de detailtekeningen uitvoerig door, mochten hier nog problemen of knelpunten naar bovenkomen kunnen deze nog aangepast worden zodoende vertragingen te minimaliseren tijdens de uitvoering.

Overleggen en sluiten wij onze uitvoering aan met de totale projectplanning   

Buitenmuur isoleren:

Wij isoleren de buitenmuur met polystyreen isolatieplaten. Deze worden verlijmd  aan de gevel . Hierna volgt een afwerking met een wapeningslaag van alkalibestendig glasvezelweefsel , deze wordt ingebed zodat een systeemgebonden laagdikte wordt bereikt.

Afwerking buitenmuur:

Na het aanbrengen van het isolatiemateriaal moet de gevel uiteraard nog afgewerkt worden. Hier bieden wij diverse mogelijkheden zoals steenstrips ( minerale en keramische) , sierpleisters of een combinatie.

-De Steenstrip is de steen van de toekomst is dun, lichtgewicht én duurzaam. Door deze unieke gevelbekleding, die direct toepasbaar is op de hoogwaardige buitengevelisolatie systemen, combineert u een hoge estethiek met een extreem slank en goed geïsoleerde gevelconstructie.

- Sierpleister biedt oneindig veel mogelijkheden qua vorm, kleur en structuur. Maar sierpleister heeft niet alleen esthetische eigenschappen: het is ook een afwerking met een beschermende werking.

Rebo-afbouw hanteert de volgende basis principes
We werken service-
en resultaatgericht

Onze beslissingen zijn
weloverwogen en in overleg

Wij werken en
leveren netjes op

Wij gaan voor
Langetermijnrelaties